Trivium ontwerpt projectinterieurs en meubilair voor de zakelijke markt: sport- en gezondheidscentra, winkels, ontvangst- en presentatieruimten maar ook kantoren en kinderdagverblijven worden met grote zorg vormgegeven en ingericht. Met het meubilair is verlichting, vloerafwerking en kleurstelling een integraal geheel in het ontwerpplan.
Een schets wordt snel een maakbaar en solide plan. Vorm volgt functie, kleur en materiaal wordt passend afgestemd. Voor specifieke inrichtingselementen wordt de expertise van leveranciers aangewend.
Elk project is uniek! Toch worden ook beproefde technieken en oplossingen toegepast. Visuele effecten worden bereikt door het combineren van soms contrasterende materialen en kleuren. Ruimten als werkomgeving of met publieksfuncties voldoen in hoge mate aan alle gebruikseisen.
Innovatieve fabrikanten ontwikkelen telkens weer producten met een grote designwaarde. Wij zijn onder de indruk van deze vooruitstrevendheid! Het samenvoegen van deze producten met onze vormgeving, levert verrassende effecten.
Ontwerpen houdt niet op met het maken van een tekening. Alle aspecten van het interieur, zowel qua vorm als gebruik en duurzaamheid, worden op innovatieve wijze met elkaar verweven. Trivium betekent driesprong: de opdrachtgever, ontwerper en leverancier komen hier samen.
S P O R T S
H O S P I T A L I T Y
R E T A I L
S P E C I A L S
W O R K S P A C E
A N D
W E L L N E S S
H E A L T H C A R E
Stationslaan 8-10 - NL 9919 AB Loppersum
T R I V I U M
T: +31(0)595 439601
M: +31 (0)6 46090851
I N T E R I E U R
O N T W E R P